Izrada sajtova

Od ideje do realizacije – izrada sajtova!

Kada pomislite da za vaš biznis nema rešenja, setite se nas. Nešto preko šest godina svakodnevno dajemo sve od sebe da kreiramo moderne web sajtove koji će pospešiti vaše poslovanje. Izrađujemo različite sajtove u zavisnosti od samih zahteva klijenata, od jednostavnih onepage sajtova pa sve do izrade web prodavnica i složenijih projekata. Za nas nema malih i velikih sajtova, samo kvalitetnih i izuzetno kvalitetnih

  • ­U agenciji kreiramo isključivo sajtove optimizovane za sve vrste uređaja.
  • ­Trudimo se da svetske trendove u dizajnu prenesemo na svaki naš projekat.
  • ­Zajedno sa klijentima kreiramo krajnja rešenja na obostrano zadovoljstvo.

Članovi našeg tima spremi su da projektuju, dizajniraju i realizuju prezentaciju Vašeg poslovanja koja će u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja. Web sajt danas predstavlja neophodnu “ličnu kartu” – prvi dokument koji će Vaš potencijalni domaći/strani klijent ili partner pogledati.

Kontakt forma

Proces izrade web sajta

Želeći da Vam približimo samu izradu web sajtova kao i dizajn istih, upoznaćemo Vas sa samim procesom u nekoliko koraka

Konsultacije

Upoznavanje sa svakim klijentom i poslovanjem njegove firme nam predstavlja prvi i najvažniji korak. Kroz prizmu krajnjeg korisnika, a zajedno sa naručiocem dajemo sve od sebe da kreiramo kvalitetan plan izrade definisan do detalja.

Kroz svaki uvodni proces se pridržavamo istih načela i time održavamo konstantan kvalitet krajnjih proizvoda. Ukoliko se odlučite da sarađujete s nama, možete očekivati jasan plan svih aktivnosti u procesu izrade koji kreiramo pre samog početka posla.

Dizajn

Jedan od najvažnijih elemenata svakog našeg projekta. Svi sajtovi su unikatnog dizajna, prilagođenog bojama Vaše firme.

Pored samog izgleda sajta posebnu pažnju poklanjamo samog prilagodljivosti sajta za sve uređaje (desktop i laptop računari, tableti, moblini uređaji).

Grafički dizajneri zajedno sa kolegama programerima osimšljaju kompletnu šemu samog sajta u odnosu na dostavljene materijale sa izradu samog sajta.

Testiranje

Kako ste u mogućnosti da sve vreme pratite napredak izrade web sajta, nakon Vašeg odobrenja a pre samog puštanja, kolege proveravaju samu funkcionalnost sajta na svim uređajima, kako sa administratorskog tako i sa korisničkog dela.

Posebnu pažnju pridajemo bezbednosti samih sajtova, pa s tim u vezi za sve sajtove koji se nalaze na našim serverima obezbeđujemo back up podataka dva puta u toku dana.

Znate i sami da je neophodno da vas Google primeti, pa u svakom projektu posebnu pažnju posvetimo prijavama na njihove servise, kao i samoj integraciji servisa na web sajt.