Kreiranje grafičkog rešenja?

Od ideje do realizacije

Kvalitetan i postojan brend ne može opstati bez modernih i savremenih grafičkih rešenja. Dizajniramo i po potrebi pripremamo za štampu logotipe, vizit kartice, flajere, postere, kalendare, bilborde, velike formate za svetleće reklame i izloge.

  • ­Moderan dizajn za Vaš biznis.
  • ­Unikatan dizajn koji Vas odvaja od konkurencije.
  • ­Redizajn postojećih grafičkih rešenja.

Kako svakom zadatku pristupamo profesionalno, iako grafički dizajn nije naša primarna delatnost, kolege dizajneri svakodnevno daju sve od sebe da vaši brednovi zasijaju u punom sjaju. Dozvolite da prevaziđemo sva Vaša očekivanja izradom jednostavnog i upečatljivog logoa

Kontakt forma

Proces izrade

Proces izrade grafičkih rešenja predstavlja jedan od najsloženijih procesa

Istraživanje

Kao i za sve ostale poslove, inicijalni korak svakog projekta je istraživanje tržišta i konkurencije. Kako nam je cilj da baš Vaš brend izdvojimo od konkurencije, uvek sagledamo kompletno tržište i konkurenciju.

Nakon inicijalnog istraživanja, potpuno razrađujemo različite slučajeve za primenu planiranog dizajna. Pored same konkurencije vršimo istraživanje i krajnjeg potrošača Vaših proizvoda ili usluga.

Skiciranje

Uprkos svim tehnološkim inovacijama, skiciranje je i dan danas neizbežan korak u izradi kvalitetnog dizajna.  Praveći skicu, ostavljamo koliko-toliko savesnu rukotvorinu najkraćeg rešenja.

Naši dizajneri obožavaju da pred Vama kao klijentima izrađuju inicijalnu skicu našeg zajedničkog grafičkog rešenja. Samim skiciranjem se otvara najbliži put ka samoj funkciji dizajna.

Digitalizacija

Toliko puta korišćen termin, skica kao takva ne predstavlja veliki značaj osim polazne ideje. Digatilazacija predstavlja proces transformacije same skice u digitalni format.

U samom procesu digitalizacije skice, ponekada suvišni detalji otpadaju, a dodaju se novi, koji čak i ne postoje na samoj skici.

Boje

Mnogi greše u jednom, boje predstavljaju možda čak i najvažniju stvar u samom grafičkom dizajnu. Bojama određujete tačku fokusa, vodite oko klijenta baš tamo gde Vi želite.

Postoji cela naučna disciplina o tome kako koja boja utiče na samo stanje čoveka, tako da izbor boja predstavlja veliki zadatak. Takođe ukoliko se radi dopuna već postojećeg dizajna, uvek se trudimo da pratimo postojeće nijanse, uz sva pravila koja primenjujemo o bojama.

Featured Designs